Wat er zoal georganiseerd wordt in Sporthal Strijthagen

Evenementen op sportgebied, maar ook anders. info@sporthal 06 54343692
In de sport- en evenementenhal worden regelmatig evenementen gehouden, zowel op sportgebied als op elk ander gebied. In principe is elk evenement dat in de sporthal gehouden kan worden, welkom.

Om te weten wat de mogelijkheden zijn,zie hieronder enkele voorbeelden. Bij de rubriek kalender incidenteel kunt u zien welke evenementen binnenkort worden gehouden, Day Dream Ride op 16 mei, 3 dagen Lan-party vanaf 22 oktober en 3 dagen muziek van Puts-Events vanaf vrijdag 27 november.

Boardingsoccer toernooi www.boardingsoccer.nl info@boardingsoccer.nl 045 5316658
Georganiseerd door VV Schaesberg. Voetbal voor alle leeftijdsgroepen, prestatief en recreatief, jaarlijks in de kerstvakantie van 09.30 uur tot 23.00 uur in de sporthal Strijthagen. Een verfrissend, bruisend en sprankelend voetbalevenement, met een indoorspeelveld van 40m x 20m, omgeven door een boarding van 1 meter hoog en doelen van 5m x 2m

Vlooienmarkten www.org-vac.nl info@org.vac.nl 0495 588008
Vlooienmarkten al jaren georganiseerd door Organisatie bureau VAC voor alle belangstellenden die op zoek zijn naar koopjes. Jaarlijks in de periode van oktober tot en met maart op zondag in de sporthal Strijthagen en in de zomermaanden op Megaland en openluchtbioscoop.

Vrijwilligersavond Landgraaf www.vrijwilligerswerkparkstad.nl vrijwilligerscentrale@landgraaf.nl 045 5695346
Georganiseerd door de vrijwilligerscentrale van de gemeente Landgraaf voor alle vrijwilligers uit de gemeente. Jaarlijks op de avond van 7 december. Dan wordt ook de vrijwilligersprijzen in de categorieƫn "Vrijwilligersorganisatie", "Vrijwilliger" en "jeugd" gekozen uit allen die in de loop van het jaar zijn genomineerd.

KNVB jeugdwinterzaalcompetitie www.knvb.nl
Georganiseerd door de KNVB i.s.m. voetbalverenigingen, voor de voetbaljeugd in Limburg van de D-, E- en F-categorie. Jaarlijks in de winterperiode van 1 december tot 1 maart. In de winterperiode is er zeker voor de jongsten geen mogelijkheid om op de velden te kunnen voetballen. Daarom wordt er al jaren een winterzaalcompetitie voor de pupillen gehouden. De thuiswedstrijden van de teams worden zoveel mogelijk in een sporthal zo dicht mogelijk bij de voetbalvereniging gespeeld. Dus vinden er uiteraard ook in de sporthal Strijthagen dergelijke wedstrijden plaats.

Muziek tijdens Pinkpop www.Pinkpop.nl info@pinkpop.nl 046 4752500
Georganiseerd door bureau Pinkpop voor alle bezoekers van camping A. op de zaterdag- en zondagavond van 23.00 uur tot 03.00 uur tijdens het Pinkpopfestival. De sporthhal wordt omgebouwd tot Dancehall waar dj's hun wervelende muziek laten horen. Een festijn dat alleen op deze camping plaatsvindt.

ODS Classic 046 - 4571165
Wielertoertocht tot en met 2014 door Zuid-Limburg en Belgiƫ. Georganiseerd door ODS (stimulering van sportbeoefening) voor alle aangesloten bedrijven bij ODS. Jaarlijks op een zaterdag aan het eind van de maand augustus. Informatie: www.ods-sport.nl

Hoaf um Hoaf zitting Prinseroad Schaesberg (Landgraaf) www.Prinseroad-Schaesberg.nl
Een initiatief van Prinseroad Schaesberg voor dames en heren die allebei een helft van de sporthal mogen bezetten met in het midden het podium, gehouden in oktober 2012 en 2013

Verkeersveilige dagen www.louschurer.nl 045 5317100
Georganiseerd door Lou Schurer verkeersschool voor basis- en middelbare scholen. In april en november op het hele sportcomplex.