Sporthal Strijthagen

Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt een wettelijke zorgplicht voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Wij gebruiken de gegevens voor:

- opname in een beveiligd registratiesysteem.

- communicatie met u als huurder en of leverancier.

- het aanbieden van informatie over de (stichting) Sporthal Strijthagen.

Persoonlijke gegevens verstrekken wij zonder uw toestemming niet aan derden. Wij zorgen dat papieren informatie van of over u achter slot en grendel worden opgeborgen. Het registratiesysteem is privacyproof. Voor al onze vrijwilligers geldt een geheimhoudingsplicht.

De hal is sinds 1991 in gebruik en is gebouwd door de firma Pellikaan uit Tilburg in het kader van een door NOC-NSF gestimuleerd verenigingshallenplan.

De hal ligt op het sportcomplex Strijthagen, dat onderdeel is van het park Gravenrode, een belangrijk toeristisch-recreatief gebied. Het sportcomplex bestaat uit een sporthal, vijf voetbalvelden, een BMX stadion en een multifunctioneel fietsparcours. Er zijn twee hoofdgebruikers van het sportcomplex: Voetbalvereniging Schaesberg en de Stichting Sporthal Strijthagen.

Renovatie hal

In 2014 heeft de hal een totale renovatie ondergaan. Het dak is volledig voorzien van nieuwe dakbedekking met EPDM, de verlichting is geheel vernieuwd met LED-verlichting en de vloer heeft een facelift ondergaan, wat betekent dat de vloer van de hal een nieuwe kleur heeft gekregen, die door iedereen zeer gewaardeerd wordt. Door de nieuwe dakbedekking hebben we geen lekkage meer en we zijn heel gelukkig met EPDM dat door zijn samenstelling optimaal bestand is tegen de weersomstandigheden, De LED-verlichting is ongekend, alle sporters hebben geen last meer van de schittering van het licht, mede omdat het nu lijkt op daglicht, de intensiteit zal niet verminderen, er hoeven geen lampen meer vervangen te worden, kortom fantastisch.

Multifunctioneel

De sporthal met een afmeting van 45m x 35m is multifunctioneel en is toegankelijk voor maximaal 2335 bezoekers. Uiteraard kan er op alle mogelijke manieren gesport worden, maar er kunnen ook zowel kleine als grote evenementen plaatsvinden. Verenigingen, scholen en diverse organisaties zijn doordeweeks actief met badminton, handbal, zaalvoetbal en allerlei andere bewegingsvormen, zoals bewegen voor ouderen en sporten voor mensen met een beperking. Een greep uit de evenementen die de in de sporthal plaatsvinden: Vlooienmarkten, Boardingvoetbaltoernooi rond Kerst en Nieuwjaar, Lanparty, Royals Cup een sportdag voor studenten uit heel Europa georganiseerd door de Universiteit van Maastricht, verkeersveilige dagen.

De geheel zelfstandige Stichting Sporthal Strijthagen is eigenaar van de sporthal. Het bestuur van deze stichting is samengesteld uit een aantal vrijwilligers. Daarbij zijn er voor andere werkzaamheden ook vrijwilligers werkzaam. Zij zorgen ervoor dat iedere bezoeker het naar zijn zin heeft in de sport- en evenementenhal Strijthagen

Heeft u interesse om de sporthal te huren voor welke activiteit dan ook, neem dan contact met ons op. Vraag het ons eerst, voordat u denkt dat het niet kan. VV Schaesberg zal daarbij behulpzaam kunnen zijn met uitstekende horeca-faciliteiten.